Om os

Otto Johansen Erhvervsbeklædning repræsenterer et stort udvalg af kendte kvalitetsmærker inden for arbejds- og profiltøj, fodtøj og værnemidler. Vi leverer ikke kun firmatøj, men totalløsninger. Et koncept, der siden 1919 har tilbudt vores kunder en lang række fordele ud over sikkerhed for levering til tiden, til den enkelte medarbejder og i den rigtige afdeling. Pakkeløsninger, der sammensættes efter vores kunders behov!  
 
Otto Johansen har eget webbestillingssystem og brancheuddannede medarbejdere der rådgiver om det rigtige valg. Om broderi eller tryk. Om farver, størrelser og alle de andre ting, man kan finde på at spørge om. Derfor tilbyder Otto Johansen mere end de fleste. Og derfor trækker personalet i en lang række, større industrivirksomheder, offentlige institutioner og mange håndværksvirksomheder, hver dag i firmatøj fra Otto Johansen Erhvervsbeklædning
Otto Johansen Erhvervsbeklædning har 5 ansatte og dækker det meste af Sjælland i vores kunde portefølje. Vores butik i Slagelse har administration, showroom, lagerfaciliteter og eget tekstiltrykkeri.
Kvalitet, funktionalitet og branding
Otto Johansen Erhvervsbeklædning, har alle de kendte kvalitetsmærker inden for arbejdstøj, fra blandt andet Kansas, Engel, Blåkläder, Snickers, Mascot Arbejdstøj, der er fremstillet med høj funktionalitet og tilpasset enhver faggruppe. Udvalget af profilbeklædning er bredt. Vi lægger vægt på at tilpasse kvalitet, stil og brugervenlighed, så dette indgår i vores kunders profil og øvrige branding. Det store udvalg i fodtøj, sikkerhedssko i de kendte mærker finder du også hos os. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed, men alligevel finder du fodtøj i alle prisklasser.
Firmatøj med logo – broderi eller tryk. Uanset om det drejer sig om et markant logotryk på ryggen af en arbejdsjakke eller et diskret tone-i-tone logo broderet på firmaskjorten, har Otto Johansen Erhvervsbeklædning den rigtige løsning. Vi rådgiver om det rigtige valg.