OTTO JOHANSEN

ERHVERVSBEKLÆDNING

Tryk & broderi

Tryk og broderi på tøj til firma og foreninger

Lad os styrke din profil

Otto Johansen Erhvervsbeklædning kan hjælpe dig med en komplet løsning med tryk eller broderi på tøj, uanset om det er til dit firma eller til en forening. Hos os kan du få logo på tøj, Vi laver tryk på sportstøj, arbejdstøj, firmatøj, og profiltøj, alt fra T-shirt tryk til arbejdstøj med tryk eller broderi på profiltøj.

Når du bestiller tøj med logo tryk, laver vi en god pris, og sikrer dig med vejledning  tryk eller broderi, der skal anvendes for at få det flotteste og mest holdbare resultat.

Når du bestiller tryk på tøjet hos Otto Johansen Erhvervsbeklædning sørger vi for dette: 

Korrektur: Vi tilbyder gratis og uforpligtende korrektur på produkterne, så du kan se placering og farve i forhold til tøjet, inden vi sætter ordren i gang.
Levering: Hurtig levering efter godkendt korrektur.  (Det er muligt med express ordre mod betaling).
Vasketemperatur: Vi sikrer, at trykket kan holde til samme vaskegrader som tøjet.
Trykoverfladen: Trykket skal holde på den overflade, der trykkes på. Derfor er der forskellige muligheder afhængig af metervaren. Er der flere trykmuligheder, vælger vi selvfølgelig altid den billigste.
Mængderabatter på tryk: Hvis det er billigere at lave fx. 50 tryk i stedet for 45, giver vi dig besked, og så kan vi opbevare de sidste tryk gratis til senere brug.

Tryk eller broderi på tøj?

Sådan gør du:
Vi giver dig gerne et tilbud på tryk eller broderi på tøj, hvis du sender en mail til erhverv@ojerhverv.dk med nedenstående info:

  • Firmaoplysninger inklusiv cvr. og telefonnummer.
  • Om du ønsker tryk eller broderi på tøjet.
  • Antal på hver del. Fx. 10 stk. jakker, 20 stk. bukser og 50 stk. T-shirts.
  • Hvilken vare skal trykket eller broderiet på.
  • Antal farver i logo (inklusiv eventuel baggrundsfarve). Oplys gerne pantone farve, såfremt I kender det.
  • Logostørrelser og placering på tøjet. Eksempelvis brystlogo 10 cm og ryglogo 26 cm.
  • Vedhæft logoer i vektor grafik (filformatet: ai, eps eller pdf). Har du ikke logoet i vektorgrafik, kan vi kan rentegne det mod betaling.


Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os her ved erhverv@ojerhverv.dk eller pr. tlf. 58521130, hvis du har spørgsmål.